رفتن به محتوای اصلی
x

اصول سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی

📚کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه به مناسبت آذرماه پژوهش برگزار میکند:

کارگاه غیرحضوری: 
اصول سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی 
(ISO22000:2018)

آشنایی با ایمنی مواد غذایی،
ساختار و الزامات کلیدی ISO 22000،
شناسایی خطرات و آشنایی با فرآیند HACCP

مدرس: خانم کیمیا وحیدی 
دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

زمان: ۱۷ آذر
ساعت: ۱۷ تا ۱۹
با ارائه‌ی مدرک معتبر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

⚠️ برای ثبتنام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:
@sadra_majidian