اصول سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی
📚کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه به مناسبت آذرماه پژوهش برگزار میکند:
کارگاه غیرحضوری:
اصول سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی
(ISO22000:2018)
آشنایی با ایمنی مواد غذایی،
ساختار و الزامات کلیدی ISO 22000،
شناسایی خطرات و آشنایی با فرآیند HACCP
مدرس: خانم کیمیا وحیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
زمان: ۱۷ آذر
ساعت: ۱۷ تا ۱۹
با ارائهی مدرک معتبر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
⚠️ برای ثبتنام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:
@sadra_majidian