رفتن به محتوای اصلی
x

کمیته تحقیقات دانشکده تغذیه و علوم غذایی

توسعه علم و فناوری، به عنوان یکی از مهم ترین محرک‌های افزایش توان رقابتی کشور در عرصه‌های بین‌المللی، نیازمند نیروهای جوان، متخصص، با انگیزه و متعهد به پیشرفت کشور است. کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از بدو تاسیس این دانشکده در سال ۱۳۸۸ همواره خدمات و فرآیند‌های متنوعی نظیر ارائه کرده تا دانشجویان برای انجام پژوهش‌های کاربردی تربیت گردند.

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دارای واحدهای مختلفی نظیر واحد انفورماتیک، واحد پژوهش، واحد روابط عمومی، واحد آموزش و واحد ارزشیابی می باشد که همواره آماده همکاری با دانشجویان علاقمند و توانمند دانشکده تغذیه و علوم غذایی می باشد.

برنامه ها و کارگاه ها

آرشیو